Automatizare inteligentă pentru macaralele pentru manipularea deşeurilor.

Mai inteligent cu ajutorul tehnologiei.

90
435

Asigurăm esenţa procesului dumneavoastră de obţinere a energiei electrice din deşeuri.

Monitorizare la distanţă TRUCONNECT®.

173
340

Macarale robuste pentru treburi grele.

Menţineţi buncărul plin în centrala dumneavoastră de energie electrică din deşeuri.

138
280

Macarale pentru producerea de energie prin valorificarea deşeurilor

Transformarea deşeurilor sau a combustibililor biologici în energie este un proces îndelungat, care parcurge numeroase etape. Trebuie să gestionaţi simultan numeroase procese pentru a vă asigura că uzina dumneavoastră îşi menţine caracterul operaţional. Un singur echipament defect poate cauza oprirea întregului proces. Konecranes poate asigura soluţii de ridicare rapide, sigure şi fiabile proiectate pentru acest mediu special.

Macaralele asigură beneficii pentru centralele de energie electrică din deşeuri

Numeroase centrale de procesare a deşeurilor şi de producere a energiei din combustibili biologici utilizează, în prezent, macarale în locul încărcătoarelor cu cupă frontală. Pentru a enumera numai câteva avantaje, macaralele consumă mai puţin combustibil, elimină vaporii de motorină din uzina dumneavoastră şi maximizează suprafaţa disponibilă.

Konecranes dispune de o gamă de macarale adaptate, astfel încât acestea să fie potrivite pentru aplicaţiile dumneavoastră specifice. De exemplu, aveţi nevoie de o macara pentru manipularea deşeurilor pentru a stivui şi amesteca deşeurile din buncăr şi pentru a le încărca în buzunarul de alimentare. Utilizaţi o macara pentru manipularea zgurii pentru a încărca zgura în camioanele de evacuare. Desigur, aceste macarale sunt prevăzute cu dispozitive speciale de apucare de care aveţi nevoie, precum cupe de tip coajă de portocală sau de tip graifăr. De asemenea, putem furniza un magnet pentru eliminarea metalelor feroase din zgură.

Pentru alte activităţi din uzina dumneavoastră, avem şi alte materiale standardizate. Macaralele noastre pentru camera turbinei permit manipularea după necesităţi a turbinelor cu abur. Alegeţi o macara SMARTON®, o macara pivotantă sau o macara şi electropalan mai convenţionale pentru activităţi de întreţinere.

Sistemul nostru de frânare în reţea permite producerea de energie utilizabilă prin simpla operare a macaralei. Protejaţi mediul în timp ce reduceţi costurile.

Konecranes - nu doar un furnizor de echipamente

Nu vindem macarale clientului, iar apoi uităm de el. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta macarale sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru macaralele dumneavoastră. Serviciul nostru unic  de monitorizare la distanţă a datelor urmăreşte utilizarea macaralelor şi poate anticipa cu precizie starea macaralei dumneavoastră. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele rămân operaţionale, iar timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Cunoştinţele şi experienţa noastră sunt fără egal

Cei peste 80 de ani de experienţă în domeniul macaralelor şi peste 50 de ani în domeniul manipulării deşeurilor demonstrează că suntem o companie de ridicări în care puteţi avea încredere. Tehnologiile inteligente pentru macarale, precum sistemele anticoliziune, controlul balansului şi opţiunile flexibile de automatizare, permit o utilizare sigură şi uşoară a macaralei. Macaralele noastre adaptate vor mări productivitatea şi vor reduce costurile de ansamblu.

Înţelegem necesităţile speciale ale industriei de procesare a deşeurilor şi putem oferi un pachet de produse şi servicii pentru totala dumneavoastră satisfacţie.