Macara de descărcare a plăcilor

Anvergura mare economiseşte timp

90
550

Macara de manipulare a plăcilor

Toate capacităţile, toate condiţiile

90
505

Macara de manipulare a blocurilor

Construită pentru procesul dumneavoastră

90
460

Macara portal Goliath

Cea mai mare şi cea mai bună

111
781

Macara pentru şantiere navale cu braţ unic

Ergonomic şi economic

233
555

Macara pentru şantiere navale cu braţ dublu

Manipularea precisă a sarcinii economiseşte timp

156
435

Macara pentru docuri plutitoare

Pentru lansări şi reparaţii de docuri plutitoare

185
895

Tehnologia macaralelor pentru construcţii navale

Ridicări pentru procesul de construcţii navale

Un şantier naval este un ecosistem de producţie unic, care aduce furnizorii de materii prime, cu propriile activităţi de adăugare a valorii, într-un flux constant de oţel, asamblare şi utilare. În acest flux nu există activităţi independente; toate canalele converg şi părăsesc şantierul sub forma unei nave finalizate. Singurul obstacol real este poarta docului uscat.

Majoritatea materialelor de construcţii navale sunt transportate pe nave sau barje. Prima macara care le manipulează este o macara de descărcare a navelor. În zona de depozitare, materialele sunt înmagazinate şi mutate cu macarale portal mici şi, uneori, cu macarale de manipulare a plăcilor. De la pre-tratament se ajunge la hala de fabricaţie. Poduri rulante uşoare aduc plăcile de oţel în zona de tăiere. Pe măsură ce prin sudura plăcilor se creează segmente mai mari, care devin elemente constructive ale navelor, macaralele se măresc în consecinţă. Pe măsură ce dimensiunile macaralelor cresc, acestea necesită mai multe funcţii şi accesorii speciale pentru manipularea sarcinii.

Când elementele constructive ale navelor sunt pregătite pentru a fi scoase la exterior, macaraua portal Goliath intră în funcţiune. Cu cât blocurile pe care le puteţi ridica şi asambla sunt mai mari, cu atât carena în curs de asamblare va consuma mai puţin timp preţios la docul uscat. În paralel, macaralele pivotante pot lucra în lateral, pentru echiparea navei.

De îndată ce carena este pregătită de lansare, poarta docului uscat se deschide. Cheul de utilare cu macarale pivotante sau macaralele flotante pentru docuri vor continua activitatea de unde au lăsat-o macaralele pivotante din docul uscat.

Indiferent ce trebuie să ridicaţi şi să vărsaţi, avem o soluţie eficientă şi sigură. În paginile următore vă vom prezenta soluţiile pe care le oferim pentru fiecare fază a procesului de construcţii navale. Aflaţi mai multe.