You are here

Întreţinerea planificată MAINMAN

Întreţinerea planificată MAINMAN

Întreţinere planificată susţinută de experienţă şi tehnologie

Întreţinerea planificată MAINMAN reprezintă fundamentul Programului de întreţinere preventivă CARE (Îngrijire). Este un serviciu de întreţinere care vă oferă o bază de referinţă pentru planificarea, monitorizarea, raportarea şi consultanţa de întreţinere. Abordarea noastră consultativă este susţinută prin tehnologia unică MAINMAN, prin Metoda risc şi recomandare pe care noi am elaborat-o în exclusivitate, precum şi prin experienţa globală în activitatea de întreţinere.

Tehnologia MAINMAN este unică în industria podurilor rulante, fiind astfel concepută încât vă oferă o imagine cuprinzătoare a stării echipamentelor dvs., dar şi întreţinere de rutină, precum reglarea şi lubrifierea, care să se conformeze recomandărilor de întreţinere prevăzute de producători. Acest serviciu include o inspecţie de întreţinere preventivă, verificări vizuale, întreţinere de rutină şi testare operaţională şi funcţională a echipamentelor dvs.

Când vine vorba de inspecţii şi întreţinere de macarale, Konecranes are în spate zeci de ani de experienţă, la care se adaugă şi platforma tehnologică brevetată MAINMAN. Vă putem oferi asistenţă tehnică mai inteligentă, mai rapidă.

Tehnologia MAINMAN reprezintă o abordare nouă şi îmbunătăţită
 

Alegeţi MAINMAN pentru caracteristicile de întreţinere şi inspectare, care includ:

• Service şi rapoarte de inspectare fără hârtii
• Analize integrate de activitate şi analize de siguranţă
• Konecranes.com: un portal web care oferă acces prin browser, în timp real, la datele echipamentelor dvs. şi la istoricul întreţinerii acestora
• Raportare îmbunătăţită a siguranţei, care evidenţiază atât problemele precum şi riscurile la adresa siguranţei

Contactaţi-ne pentru informaţii suplimentare.