You are here

Înlocuirea electropalanului cu lanţ

Palan cu lanţ CLX

Un palan cu durată de viaţă îndelungată, care se schimbă odată cu necesităţile dvs.

O retehnologizare a palanului efectuată de Konecranes vă va oferi ani de funcţionare în condiţii de regim greu. Palanele cu lanţ Konecranes sunt concepute pentru flexibilitate şi durabilitate în aplicaţiile industriale.

Puteţi utiliza electropalanul cu lanţ la o staţie de lucru, pe un pod rulant sau împreună cu o macara pivotantă. Palanele cu lanţ CLX® de la Konecranes sunt palanele ideale pentru toate aceste aplicaţii.

Puteţi muta electropalanele cu lanţ oriunde în atelierul dvs. şi le puteţi folosi în diferite scopuri. Structura compactă, cârligul suspendat, căruciorul cu împingere manuală, căruciorul cu acţionare electrică şi multe alte opţiuni vă oferă flexibilitatea de care aveţi nevoie.

Retehnologizările Konecranes cu palane cu lanţ înlesnesc accesul şi întreţinerea

În cazul palanelor CLX, motorul palanului este uşor accesibil, uşor de întreţinut şi de schimbat. La fel de uşor se face întreţinerea transmisiei de lanţ, al ambreiajului, limitatorilor de cursă a palanului, instalaţiei electrice şi angrenajelor. Drept urmare, timpul şi costul de întreţinere al palanului sunt scăzute, iar productivitatea este crescută datorită timpilor de întrerupere mai reduşi.

O retehnologizare a palanului poate fi un plus pentru siguranţa locului de muncă

Limitatorii standard de fine cursă, superior şi inferior, ai palanelor Konecranes sunt fiabili. Fiind protejaţi împotriva intemperiilor, aceştia sporesc siguranţa şi performanţa palanului şi a utilizatorului.

Frâna este o componentă esenţială a palanului cu lanţ şi garanţia siguranţei echipamentului dvs. de ridicat. Frâna noastră cu auto-reglare este concepută să reziste pe toată durata de viaţă a palanului.

Transmisia de lanţ brevetată Konecranes cauzează o tensiune mai mică asupra lanţului, ceea ce poate îmbunătăţi siguranţa locului de muncă, mărind durata de viaţă a noului dvs. palan. Frâna şi ambreiajul au caracteristici care reduc probabilitatea unei căderi a sarcinii în cazul cedării ambreiajului.

Contactaţi-ne pentru informaţii suplimentare.