You are here

Reparaţia palanului şi a macaralei

Reparaţii de poduri rulante în funcţie de programul dvs. sau în cazul unei urgenţe

Având în întreţinere, pe plan mondial, mai multe macarale decât orice altă companie, Konecranes are peste 3.500 de tehnicieni experţi. Indiferent dacă reparaţiile dvs. sunt urgenţe, planificate sau modernizări, Konecranes va depune toate eforturile pentru ca echipamentele dvs. să fie în stare de funcţionare.

Noi ştim că, atunci când echipamentele dvs. nu funcţionează, producţia are de suferit. Tehnicienii noştri vor lucra în funcţie de programul dvs. şi vor ţine cont de constrângerile dvs. temporale atunci când efectuează reparaţiile.

Konecranes oferă servicii de întreţinere corectivă care includ reparaţii planificate, reparaţii autorizate în avans şi reparaţii la cerere.

REPARAŢII ALE PODURILOR RULANTE PLANIFICATE ŞI AUTORIZATE ÎN AVANS

Reparaţiile planificate sunt programate în funcţie de rapoartele de inspecţie şi de întreţinere. În mod optim, reparaţiile sunt coordonate şi programate conform programelor dvs. de producţie. Tehnicienii noştri sunt echipaţi pentru a efectua o gamă largă de reparaţii planificate care include repararea, reglarea şi înlocuirea oricărei componente sau părţi a echipamentului.

Reparaţiile autorizate în avans oferă o autorizaţie generală de efectuare a întreţinerii corective care se înscrie într-o anumită sumă prestabilită, pentru efectuarea de mici reparaţii sau reglări finalizate rapid şi eficient. De regulă, acestea sunt efectuate în timpul vizitelor de inspecţie sau de întreţinere preventivă.

De asemenea, efectuăm reparaţii la cerere sau reparaţii de urgenţă.

Găsiţi cea mai apropiată filială de service Konecranes