You are here

Retehnologizarea cu iluminare cu LED

Iluminarea cu LED pentru macarale

ECONOMII ELECTRICE DE PÂNĂ LA 60% PRIN RETEHNOLOGIZARE CU ILUMINARE PRIN LED-URI

O retehnologizare cu iluminare prin LED-uri vă poate ajuta să economisiţi bani, asigurându-vă o iluminare adecvată şi oferind un aspect modern macaralei dvs.

LUMINILE LED AU O DURATĂ DE VIAŢĂ MAI ÎNDELUNGATĂ

Schimbarea luminilor şi a lămpilor macaralei poate fi scumpă. Lămpile tradiţionale metalice cu halogen au o durată de viaţă limitată şi pot fi afectate de vibraţii, generând costuri mari şi funcţionând ineficient. Prin intermediul unei retehnologizări cu iluminare prin LED-uri, obţineţi lămpi cu o durată de viaţă mult mai îndelungată, care sunt mult mai puţin sensibile la deteriorare prin vibraţii.

ILUMINAREA CONSUMĂ MAJORITATEA CURENTULUI ELECTRIC

Iluminarea tradiţională reprezintă între 50 şi 90 la sută din curentul utilizat de o macara. În consecinţă, o retehnologizare cu iluminare prin LED-uri poate avea drept rezultat economii majore în operaţiunile de utilizare a macaralei.

Lămpile LED oferă acelaşi grad de iluminare asupra zonei de lucru ca şi lămpile standard, dar înregistrează cu puţin peste o treime din consumul electric al acestora. Aceasta înseamnă că, în cazul iluminării cu LED, veţi reduce consumul electric cu până la 60% pe macara.

ILUMINARE MAI SIGURĂ ŞI MAI PRIETENOASĂ CU UTILIZATORUL

Întrucât distribuţia luminii lămpilor LED este mai focalizată, este mai puţin probabil ca operatorul macaralei să fie orbit atunci când supraveghează sarcina. Mai mult decât atât, în cazul iluminării cu LED, lumina nu este dispersată lateral, ci este direcţionată la locul potrivit: asupra sarcinii şi asupra locului de lucru.