You are here

EXPERŢII NOŞTRI ÎN MACARALE ŞI PALANE FOLOSESC O ABORDARE CONSULTATIVĂ

Conectarea la nivel personal cu clienţii serviciilor pentru macarale

Abordarea noastră consultativă vă poate îndruma procesul de luare a deciziilor. Noi nu vă lăsăm pur şi simplu un raport în drumul spre ieşire. Alocăm timp ca să ne întâlnim cu dvs. personal şi să vă comunicăm rezultatele, să oferim recomandări bazate pe experienţa de lideri în industrie şi să discutăm modul în care fiecare acţiune are efect asupra operaţiunilor dvs. şi asupra sănătăţii generale a afacerii dvs.

Metoda risc şi recomandare pe care noi am elaborat-o în exclusivitate reprezintă baza proceselor noastre de inspecţie şi întreţinere preventivă. Indiferent de tipul de întreţinere efectuat, Metoda risc şi recomandare Konecranes stă la baza evaluărilor şi proceselor noastre consultative, oferindu-vă un avantaj de siguranţă şi productivitate.

Serviciile de inspecţie şi întreţinere preventivă includ câteva consultaţii esenţiale precum:

Analiza siguranţei: Această analiză efectuată la nivel de echipament este concepută pentru a vă informa în legătură cu erorile sau problemele de siguranţă înainte ca tehnicianul să plece din locaţia dvs. şi înainte ca echipamentele să fie repuse în funcţiune.

Analizele de vizită şi service: Aceste analize la nivel de activitate sau de locaţie vă oferă perspective asupra rezultatelor inspecţiei şi întreţinerii, asupra riscurilor identificate şi a acţiunilor recomandate.

Analiza economică: Această analiză la nivel economic a programului dvs. curent de întreţinere este menită să demonstreze beneficiile investiţiei şi antrenarea îmbunătăţirii continue.

Analiza macaralelor de către experţii noştri

Este posibil să nu puteţi auzi, dar macaralele dvs. au ceva de spus despre modul cum se simt. Din fericire, reţeaua noastră globală de experţi locali vorbeşte limba macaralelor. Aceşti experţi pot diagnostica ce suferinţe au echipamentele dvs. – chiar şi problemele care nu se văd cu ochiul liber. Utilizând o tehnologie de top în industrie şi metode de testare non-distructive, serviciile noastre consultative pot descoperi defectele latente sau ascunse, având un efect minim invaziv.