You are here

Metoda risc şi recomandare

Abordarea folosită în programele noastre de service pentru macarale

Utilizând o reţea globală de experţi locali şi Metoda risc şi recomandare pe care noi am elaborat-o în exclusivitate, avem o abordare unică, consultativă asupra întreţinerii macaralelor.

În timpul aplicării Metodei risc şi recomandare, fiecare componentă este inspectată pentru a se stabili în ce stare se află. Defecţiunile, deficienţele şi încălcările reglementărilor sunt documentate şi atribuite unuia din cele trei tipuri de risc: siguranţă, producţie sau nedeterminat. În plus, se poate identifica o varietate de oportunităţi de îmbunătăţire. Acţiunile recomandate sunt stabilite şi discutate cu dvs.

Cel mai critic tip de risc, riscul de siguranţă, indică pericolul de vătămare sau deces. Dacă se identifică un risc ce poate afecta siguranţa, echipamentele sunt nesigure în exploatare dacă nu sunt fie reparate fie aduse altfel într-o stare acceptabilă. Un risc de producţie indică pericolul de întrerupere sau pierderi în procesul de producţie din cauza unei posibile defecţiuni la vreo componentă. Un risc nedeterminat indică faptul că starea nu a putut fi verificată prin inspecţie vizuală, în cadrul serviciilor furnizate, ca urmare a configurării locului de muncă şi obstrucţiei echipamentelor. În mod normal, în cazul unui risc nedeterminat, noi recomandăm o inspecţie detaliată a componentei folosind un produs din cadrul serviciilor de consultanţă.

Indiferent de tipul de service efectuat, Metoda risc şi recomandare Konecranes stă la baza abordării noastre de tip inspecţie plus consultanţă, oferindu-vă soluţii documentate de acţiune în domeniul siguranţei şi productivităţii.