You are here

PRIN CE SE DEOSEBEŞTE KONECRANES?

Lifecycle Care

Abordarea noastră faţă de întreţinerea macaralelor este centrată pe Lifecycle Care (Îngrijirea pe ciclul de viaţă), o abordare cuprinzătoare şi sistematică a activităţii de întreţinere, susţinută prin instrumente şi procese de clasă mondială. Lifecycle Care are drept rezultat cea mai înaltă Lifecycle Value (Valoare pe ciclul de viaţă), maximizând productivitatea timpilor de funcţionare şi minimizând costurile timpilor de întrerupere.

Service în timp real

Noi aplicăm internetul industrial la evoluţia activităţii de service, prin monitorizare la distanţă, diagnosticare, analiză şi întreţinere predictivă bazată pe modul de utilizare. Furnizăm informaţii transparente, împărtăşite clienţilor, vizibilitate în timp real şi experienţă unicat pentru clienţii noştri.

Cultul siguranţei şi istoricul

La Konecranes nu există activitate mai importantă şi serviciu mai urgent, care să ne împiedice să muncim corect şi în siguranţă.

Focalizarea pe client

Abordarea noastră consultativă ne ajută să înţelegem pe deplin procesele şi operaţiunile dvs.

Ofertă cuprinzătoare

Konecranes oferă o gamă completă de programe de service şi produse personalizate conform necesităţilor dvs.

Apropierea de client

La nivel local şi mondial, noi suntem cea mai mare şi mai extinsă reţea de service din industrie. Ne străduim să fim furnizorul principal de servicii de întreţinere pentru macarale de pe toate pieţele.

Oamenii

În calitate de lider al industriei, noi atragem cei mai buni oameni. Angajamentul nostru spre creştere şi dezvoltare este motivul pentru care aceştia rămân la noi.

Cunoaşterea

Avem cea mai completă instruire tehnică şi cele mai cuprinzătoare programe de certificare, concepute să îmbunătăţească siguranţa şi productivitatea. Întreţinerea este efectuată printr-o reţea de asistenţă tehnică de clasă mondială.

Experienţa

Suntem liderul OEM din industrie, cu peste 100 de ani de experienţă şi 430.000 de echipamente aflate sub contract de întreţinere. Experienţa Konecranes constă în gama noastră vastă de mărci achiziţionate şi echipamente aflate în exploatare. Deţinem drepturile de proprietate intelectuală asupra tuturor mărcilor pe care le-am achiziţionat.

Tehnologia

În calitate de lider al industriei de cercetare şi dezvoltare şi pionier tehnologiilor inteligente (Smart Technologies), avem o solidă carieră de livrare şi susţinere a produselor şi serviciilor inovatoare.