De ce să vă modernizaţi podul rulant?

• Componentele critice ajung la sfârşitul duratei lor de viaţă
• Solicitările dvs. de producţie cresc
• Modul de utilizare a macaralei dvs. s-a schimbat
• Reglementările legale s-au modificat
• Costurile şi timpul necesar întreţinerii macaralei dvs. învechite sunt în creştere
• Vă gândiţi să schimbaţi macaraua

why_modernize.jpg

Macaralele dvs. sunt pregătite pentru viitor?

Dacă vă gândiţi că modernizarea este o opţiune valabilă, atunci aveţi nevoie de un instrument care să vă ajute în luarea deciziilor legate de utilizarea viitoare a macaralelor dvs. Un studiu de fiabilitate a macaralei reprezintă o evaluare tehnică ce analizează starea curentă a macaralei dvs. şi oferă o estimare teoretică a duratei de viaţă rămase, plus recomandări pentru paşii următori. 

modernizations.jpg

Transformaţi-vă macaraua prin modernizare

Modernizarea poate realiza o transformare completă a macaralei dvs., ca o alternativă la înlocuirea acesteia. De asemenea, modernizarea vă poate oferi oportunitatea de a adăuga tehnologii actuale. Modernizările obişnuite includ înlocuiri de palane, cărucioarecabine de comandă şi comenzi, pentru a mări capacitatea, viteza, regimul de funcţionare şi controlul sarcinii.

transform_your_existing_crane.png

Macaralele depăşite pot fi aduse în prezent

„Konecranes ne-a oferit o modalitate mult mai sigură de a ne folosi macaralele. Am câştigat productivitate, siguranţă şi nu am avut nicio problemă la inspectare sau detectare de când am efectuat această operaţiune. De asemenea, nu a mai fost necesară nicio reparaţie. Pe termen lung, această modernizare ne va ajuta să economisim mulţi bani. Pe deasupra, siguranţa înseamnă mai mult decât bani. Este nepreţuită”.

Jerome Mead
Manager de operaţiuni şi calitate, A.M. Castle Metals

amcastlemetals_820.jpg