You are here

De ce să vă modernizaţi macaraua?

EXTINDEŢI DURATA DE VIAŢĂ A PODULUI DVS. RULANT

O macara învechită poate renaşte. Este posibil să doriţi creşterea vitezei şi a capacităţii de ridicare, îmbunătăţirea ergonomiei şi a confortului operatorului, aplicarea noilor caracteristici de siguranţă şi capacităţi de poziţionare a sarcinii sau simpla înlocuire a componentelor învechite care necesită multă întreţinere, cu tehnologii mai noi. Indiferent care vă sunt necesităţile, o modernizare poate fi o opţiune viabilă pentru protejarea investiţiei dvs. iniţiale şi extinderea ei.

RECONSTRUIŢI PRODUCTIVITATEA

O decizie de modernizare se bazează adesea pe necesitatea de a obţine performanţă şi producţie mai bune, iar uneori de a susţine un proces tehnologic complet nou. Printr-o modernizare adecvată, veţi avea un sistem complet integrat, personalizat necesităţilor dvs. operaţionale.

ÎNCEPEŢI CU UN STUDIU DE FIABILITATE A MACARALEI

Un Studiu de fiabilitate a macaralei efectuat de Konecranes oferă o analiză detaliată a macaralei dvs. în raport cu modul ei de folosire. Vom evalua integritatea structurală a macaralei şi starea componentelor mecanice şi electrice. De asemenea, vom studia sarcina şi cerinţele clasei de sarcină precum şi istoricul activităţii de întreţinere. După analiza acestor factori în raport cu necesităţile de performanţă, vom identifica cea mai adecvată modernizare şi planul aferent acesteia.

OBŢINEŢI AVANTAJELE UNEI MACARALE NOI LA COST MAI MIC

Dacă modernizarea macaralei dvs. se extinde peste cea de bază pentru îmbunătăţirea siguranţei, fiabilităţii şi performanţei, noi vă putem reconstrui macaraua veche pentru a îndeplini cerinţele standardelor tehnice înalte din prezent, de regulă contra unui cost substanţial mai redus decât cel plătit pentru o macara nouă.

CREAREA UNUI LOC DE MUNCĂ MAI SIGUR

Tehnologia care îmbunătăţeşte siguranţa se dezvoltă mai rapid ca niciodată. De când a fost construit podul dvs. rulant, este posibil să se fi schimbat reglementările de siguranţă. O modernizare vă va ajuta să vă conformaţi reglementărilor de siguranţă actuale, reducând astfel riscul întreruperilor, al vătămărilor sau deteriorării facilităţilor, materialelor sau produselor.

AVEŢI ÎNCREDERE ÎN LIDERUL MODERNIZĂRILOR

Cu o experienţă de peste 100 de ani, Konecranes este lider al furnizorilor de modernizări ale podurilor rulante. Angajaţii noştri sunt experţi cu experienţă în modernizări la scară mare sau mică. Avem capacitatea, experienţa, tehnologia şi resursele de a moderniza orice marcă sau model de pod rulant.