You are here

Modernizări aduse palanului, căruciorului şi macaralei

Modernizare palan sau cărucior macara

Permiteţi companiei Konecranes să vă evalueze echipamentele şi să vă recomande ce modernizare este adecvată necesităţilor.

MODIFICĂRI ŞI RANFORSĂRI ALE GRINZII

Konecranes poate mări sau micşora lungimea grinzii, fapt ce poate fi necesar atunci când extindeţi hala sau când doriţi să mutaţi o macara utilizată într-o clădire existentă. Suplimentar, este posibil ca grinzile să necesite reparaţii sau ranforsări, în special atunci când este mărită capacitatea de ridicare.

CĂRUCIOR SMT

Căruciorul SMARTON® este construit pentru regimuri de lucru intense. Motorul, reductorul şi unitatea de comandă sunt concepute şi fabricate de noi înşine, fapt ce permite o excelentă mişcare de ridicare şi o durată de viaţă îndelungată. Motoarele cu talpă au frâne încorporate, contribuind la alinierea corespunzătoare a mecanismului.

AMORTIZOARE PE POD

Protejaţi-vă macaraua şi clădirea instalând un amortizor cu arc, hidraulic sau din cauciuc, ce îndeplineşte cerinţele OHSA.

PLATFORME

Creşteţi siguranţa adăugând sau modernizând pasarelele şi balustradele.

GRINZILE DE CAPĂT ŞI ROŢILE

Rulmenţii anti-fricţiune ajută la îndeplinirea solicitărilor de productivitate crescută. Grinzile de capăt de mare capacitate Konecranes sunt concepute pentru a extinde durata de viaţă a roţilor şi a îmbunătăţi deplasarea macaralei.

REDUCTOR RIDICARE

Reductorul poate fi supus unei reparaţii capitale sau poate fi înlocuit integral, pentru a se adapta mai bine mediului de lucru sau pentru a i se mări capacitatea de ridicare, dacă este cazul. Componentele critice precum arborii, rulmenţii şi roţile dinţate pot fi prelucrate cu precizie şi tratate termic în vederea obţinerii unei durate de viaţă îndelungate.

FRÂNE CU AUTOREGLARE ŞI ALINIERE AUTOMATĂ

Reduceţi întreţinerea prin compensarea automată a uzurii stratului de frânare. Sunt disponibile seturi de arcuri AISE acţionate prin CC şi frâne cu saboţi acţionaţi electric sau prin impuls CA.

FRÂNE PE POD

Acolo unde se utilizează frâne pe pod, de regulă pe macaralele acţionate prin CC, acestea pot fi prevăzute pentru acţionarea din cabinei sau de la sol. Componentele pentru recondiţionare sau înlocuire includ saboţii electrici şi hidraulici, seturile de arcuri acţionate CC, discurile şi mecanismele de declanşare.

MUFLA CÂRLIG

Konecranes furnizează mufle complete, într-o gamă largă de dimensiuni şi configuraţii, precum şi piese consumabile cum ar fi cârlige, cadre, bolţuri, roţi, rulmenţi şi siguranţe cârlig.