You are here

Studiul geometric pentru macarale CraneQ™

ANALIZAŢI ÎN PROFUNZIME GEOMETRIA PODULUI DVS. RULANT

Macaralele dvs. suferă de uzură prematură a roţilor, uzură a şinei de rulare, defecţiuni ale componentelor structurale sau defecte de acţionare? Toate acestea sunt rezultatele obişnuite ale unei geometrii incorecte a macaralei. Operatorii macaralei dvs. s-au plâns de zgomote ciudate sau poziţionare incorectă a macaralei? Studiul geometric pentru macarale CraneQ vă ajută să găsiţi cauza principală a acestor simptome, pentru a evita problemele majore şi timpii de întrerupere costisitori.

Prin intermediul CraneQ, noi verificăm rectangularitatea macaralei, adică grinzile de capăt trebuie să fie paralele şi perpendiculare pe grinda principală pentru a susţine rularea corectă. În plus, este verificată geometria grinzilor de capăt precum şi alinierea roţilor în cadrul grinzilor de capăt. La final, se măsoară săgeţile grinzilor macaralei.

CraneQ se bazează pe metode de măsurare avansate şi tradiţionale. Software-ul brevetat şi tehnicienii de studiu calificaţi oferă o analiză geometrică extrem de exactă a macaralei dvs. Pe lângă rezultatele studiului, noi vă împărtăşim din experienţa noastră, pentru a vă ajuta să planificaţi acţiuni de corecţie.

CraneQ oferă

• Măsurători exacte ale alinierii roţilor de rulare şi ale grinzilor de capăt
• Verificarea rectangularităţii totale a macaralei şi a componentelor sale de rulare
• Analiza săgeţii grinzilor macaralei
• Rezultate exacte şi detaliate, cu analizarea mai profundă decât în cazul oricărui alt furnizor
• Recomandări de aliniere a roţilor şi de remediere a rectangularităţii macaralei