You are here

Eficienţa producţiei prin TRUCONNECT®

MĂSURAŢI EFICIENŢA MAŞINII – UNELTE DIN DOTARE

Eficienţa producţiei TRUCONNECT® a fost concepută pentru a măsura factorul de Eficienţă generală echipament (EGE) al unei maşini-unelte. Acest serviciu înregistrează prin conexiuni la distanţă datele privind utilizarea, în scopul furnizării informaţiilor utile în luarea deciziilor referitoare la îmbunătăţirea eficienţei în procesul de producţie. De asemenea, acest serviciu vă ajută să minimizaţi timpii inutili de inactivitate, timpii de oprire şi timpii necesari reglării echipamentelor dvs.

ASISTENŢĂ CLIENŢI PENTRU MONITORIZAREA ACTIVITĂŢII DE SERVICE A MAŞINILOR-UNELTE

Noi instalăm dispozitive de înregistrare a datelor şi activăm o conexiune la distanţă. Dvs. beneficiaţi de acces online la istoricul rapoartelor prin portalul pentru clienţi Konecranes. Anumite date privind utilizarea sunt colectate automat printr-un modul instalat pe echipamentele dvs. sau printr-o conexiune directă în reţea instalată pe echipament.

Versiunea de bază a serviciului oferă informaţii privind utilizarea echipamentelor. Versiunea avansată oferă informaţii despre factorul de Eficienţă generală echipament (EGE), despre utilizarea echipamentelor, rata de performanţă şi rata calitativă.